donderdag 15 augustus 2013

CITYTRIP FRANKFURT

Hoi lieve bloggers en lezers

De tweede week van onze vakantie zit er bijna op. Wat gaat het toch snel hé. Van bloggen is niet veel in huis gekomen, maar ondertussen heb ik de meesten van jullie al terug een bezoekje gebracht.

In de eerste week heb ik een paar dagen rust gehad aan de Belgische kust samen met de vrienden. Afgelopen weekend zijn wij tweetjes op Citytrip geweest naar Frankfurt, Duitsland. Op beide bestemmingen hadden we echt zalig zomerweer.


We hebben er enorm van genoten, ook al was het heel vermoeiend in Frankfurt. Het is een grote stad en we hebben alles te voet gedaan. Elke avond op tijd gaan slapen om de voeten, benen en rug te laten rusten om dan de volgende dag er op uit te trekken.

We verbleven er in het designhotel The Pure. Een **** hotel nabij het treinstation en op wandelafstand van het centrum. Het straalde zoveel rust uit door de overwegend witte tinten. Het ontbijtbuffet was er heerlijk. Alles was netjes en het personeel heel vriendelijk. Echt een aanrader!


Vrijdag na aankomst in het hotel, en een korte rustpauze, zijn we op verkenning gegaan in de stad. Veel gewandeld, beetje sightseeing, foto's getrokken, een gezellig terrasje gezocht om lekker te eten... En de winkelstraat gezocht waar we de volgende dag ons...euh...een beetje hebben laten gaan.


Het shoppingcenter MyZeil is echt de moeite waard, en dan bedoel ik niet de winkels die er zijn :-) maar de architectuur (zie foto midden en beneden links). Het is één van de meest spectaculaire en modernste shoppingcentra van Europa. Met de bijna 50 m lange roltrap (de langste niet-ondersteunende binnenroltrap van Duitsland) ga je van het gelijkvloers meteen naar de vierde verdieping.

De laatste dag van ons verblijf was op zondag. Lang geslapen, relaxed genoten van ons ontbijtbuffet, uitgecheckt en daarna zijn we met de auto vertrokken naar de Zoo van Frankfurt. Veel mama's met hun jongen gezien. Zoooo schattig, die twee kleine zeerobben die hun dutje aan het doen zijn op een boomstronk in het water :-)


En zo zat onze citytrip erop! 

Het is leuk om weg te zijn, maar eens zo leuk om terug thuis te komen, je poezen te knuffelen en in je eigen bed te kunnen slapen.


Cindy2 opmerkingen:

 1. Hallo schoonzusje,

  Dat klonk als een ontspannend weekendje en oh die zoo had ik ook wel eens willen bezoeken!

  Knuffel,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hello Sweetyke,

  Dat hotel ziet er echt wel heel knap uit! En Frankfurt een shop paradijs! En de dierentuin moet ook wel de moeite geweest zijn! Wil die foto's van jullie wel eens zien!

  Dikke Knuffel en Dikke Xxx

  BeantwoordenVerwijderen