zondag 20 april 2014

HAPPY EASTER



For everyone who is celebrating, I like to wish you a happy Easter!

During holidays, I enjoy decorating and having a fresh delicious breakfast. On the menu, we had oven fresh breadrolls (in the shape of a bunny of course!) with ham and cheese, fresh orange juice, a boiled egg and fruitsalad with Belgian strawberries and mango. The smell of freshly baked bread, mmmmm blissfully ("easter")!

No Easter breakfast without Belgian chocolate, but I'am so full at this moment you can almost roll me like an easter egg... So i'll have some chocolate later.

Voor iedereen die Pasen viert dit weekend, gelovig of niet, wens ik jullie fijne paasdagen!

Tijdens feestdagen geniet ik ervan om de tafel mooi aan te kleden en uitgebreid te ontbijten. Op het menu stonden ovenverse broodjes (jaja, in de vorm van een konijn deze keer!) belegd met kaas en ham, vers geperst sinaasappelsap, een gekookt eitje en fruitsla van Belgische aardbeien en mango. De geur van vers gebakken broodjes in huis, mmmmm zalig ("Pasen")!

En bij een paasontbijt hoort chocolade, maar ik ik zit op dit moment zo vol dat ge mij bijna kunt rollen zoals een paasei.... Dus de chocolade, dat zal eerder een vieruurtje worden.







Signature Fonts

2 opmerkingen:

  1. Wat ziet dat er leuk uit, vooral de servetjes en de suede strikjes. Ik heb ook uitgepakt met het ontbijt. Vind ik zo bij pasen passen. Nog een heel fijne 2e paasdag.
    Groetjes, Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat servet!!! Wat gaaf gedaan zeg. Ik vind tafel aankleden altijd erg leuk, verder ben ik helaas alleen geen keukenprinses, dus dat eten moet nog aan gewerkt worden!

    BeantwoordenVerwijderen