In dit voorbeeld heb ik instant sorbet gemaakt op basis van honingmeloen. Suiker is niet nodig omdat het fruit op zich al zoet genoeg is.
1. Snijd de meloen in stukken en vries in (dit kan je best de dag op voorhand doen)
2. Vul de foodprocessor met het bevroren fruit
3. Voeg enkele eetlepels amandelmelk toe om het mixen te vergemakkelijken
4. Vul glaasjes met de instant sorbet
5. Eet onmiddellijk op :-)
This dessert is refreshing on hot summer days and ready in just a few minutes. All you need is frozen fruit, almond milk and a mixer or foodprocessor.
In this example I made instant sorbet from honey melon. No need for sugar because the fruit has a sweet flavour.
1. Cut the melon in pieces and put in the freezer (the day before)
2. Put the frozen food in the foordprocessor
3. Add some tablespoons almond milk to easily mix
4. Fill up the glasses with the instant sorbet
5. Eat instantly :-)
Cindy ♥
Ik ben niet zo fan van sorbet maar dit ziet er wel héél lekker uit!
BeantwoordenVerwijderenhe Cindy,
BeantwoordenVerwijderenleuk blog heb je, vooral ook heerlijke recepten!! ik ga jou ook zeker volgen.
Deze sorbet ga ik snel uitproberen, maak zelf ook op deze manier lekker ijs zonder E nummers. ik doe dan twee bevroren bananen, sap en rasp van 1 limoen en 300 ml kokosmelk in de blender gelijk opeten!
groetjes linda
Dankjewel Linda :-) banaan en kokosmelk samen klinkt ook heel lekker. Zal ik zeker eens proberen. Aardbeien+blauwe bessen is ook een lekkere combi.
VerwijderenGrts
Cindy
Mmmmm, dat ziet er lekker uit.
BeantwoordenVerwijderenGroetjes, Anja
Mmmm heerlijk en fris !! X
BeantwoordenVerwijderenSpijtig dat ik geen glaasje van je blog kan plukken. Ziet er mij geweldig lekker uit.
BeantwoordenVerwijderenGrtjs