zondag 13 april 2014

LEENBAKKER HOME LABEL

Leenbakker has a new label named Home Label. A lot of  robust items to decorate your home. Everything is low-priced so there is something for everyone's budget. 

I love interiors with a simple design in a black-white-grey color sheme. Although the label is described as countryish, I think it suits perfectly in a modern interior. I made a list of the things I like the most :-)

Leenbakker heeft een nieuwe lijn, Home Label genaamd. Heel veel stoere items voor een sfeervol interieur. Alles is dan nog eens heel voordelig dus voor ieders budget zal er wel iets te vinden zijn.

Zelf hou ik van strakke interieurs in zwart-wit-grijze tinten met een stoer tintje. Alhoewel het label omschreven wordt als landelijke stijl vind ik toch dat veel decoratie van dit label in een strak interieur past. Ik heb alvast mij favorietenlijstje gemaakt :-)


Wat vinden jullie van het nieuwe Home Label?

What do you think about this new Home Label?5 opmerkingen:

 1. Ik had onlangs zo n kussen met ster bij de bijenkorf gekocht ,helaas was er nog maar 1 dus op naar LB maar dan?
  Ik vind m super ,ik heb ook een landelijke inrichting maar hou ook van hier en daar wat glamour hoor ,anders wordt het voor mij te somber
  Dus voor mij : toppie!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier is het ook meer landelijke stijl. Alleen hier geen kussens in de zetel. De woef is daar verzot op en dat wil zeggen...ze leven niet lang, die kussens. Dus ik geniet maar van die mooie foto's.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Daniëlle. Hier vinden de poezen het dan weer heerlijk om de kussens als slaapplaats te kiezen :-)

   Verwijderen
 3. Ik vind het nieuwe label van LB ook héél mooi ! En het zou ook wel mooi in mijn interieur passen ik hou wel van die stijl ..

  Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen