zondag 23 februari 2014

DIY FLOWER POT

Hoi lieve bloggers en lezers. Nu, 2 maanden na het verkeersongeval en 4 weken revalidatie verder, kan ik stilaan terug de draad opnemen om creatief bezig te zijn en verder te gaan met bloggen. Het zal nog wel een hele tijd duren alvorens ik mijn schouder weer als voorheen kan gebruiken en zonder pijn te hebben. En ja, gooi er nog maar een stevige verkoudheid bovenop, dat ontbrak er nog aan. Ik ben al heel blij dat ik een beetje creatief kan bezig zijn want niets doen zorgt ook voor piekeren en daar worden we niet beter van! 

We beginnen met een kleine creatieve uitspatting :-). Maar wie het kleine niet eert is het grote niet weerd, nietwaar?

Vorige week narcissen gekocht om de tafel op te fleuren. Narcissus tête a tête genaamd, schoon hé!
Ik denk dat ze het buiten wel beter zouden doen maar eenmaal ze uitgebloeid zijn ga ik een mooi plaatsje in de tuin zoeken om ze te planten. Nu staan ze mooi op tafel.

Ik had echter één probleem... Geen geschikte sierbloempotten om ze in te zetten. Die bruine plastieken gevallen waar ze al inzitten kon ik toch moeilijk zo op tafel laten staan hé. Dus ben ik aan de slag gegaan met breiwol. Breiwol hoor ik jullie al denken??? Inderdaad :-) 

Benodigdheden:
Breiwol om rond rond de plastieken bloempot te wikkelen
Lijm om de uiteinden vast te kleven

Hebben jullie al de lente in huis gehaald?


2 opmerkingen:

 1. Blij dat het wat beter gaat met jou. Je idee om de bloempot zo op te fleuren vind ik geslaagd. En va een bloemetje in huis fleur je zo al een beetje meer op !!!
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat het weer een stuk beter met je gaat!
  Vind je bloempot idee echt superleuk.
  Je moet er maar op komen, wol om een plastic potje.
  En ook nog met een mooi resultaat.
  Lieve groet, Rensina

  BeantwoordenVerwijderen