vrijdag 8 november 2013

HOME SWEET HOME

Na een aantal dagen verblijf in het ziekenhuis en een korte vakantie te hebben doorgebracht in Lissabon is het fijn om weer thuis te zijn. Niks gaat boven je eigen thuis!

Nu de dagen korter worden en de kerstperiode dichterbij komt krijg ik zin om al een beetje de sfeer in huis te brengen. Nu al een kerstboom zetten zou over the top zijn :-) maar hier en daar een kleine verwijzing naar kerst en heel veel kaarsjes maakt het zo veel gezelliger.


After a few days spending in the hospital and a short vacation in Lisbon, it's good to be home again. Nothing is better than your own cosy home!

Now that the days are getting shorter and Christmas is coming closer I'am in the mood for some decorating. A Christmas tree in november is a bit over the top :-) but a small reference to Christmas and lots of candles makes a home so much cosier.


Cindy 

4 opmerkingen:

 1. Gezellig zo. Ik hoop dat alles goed met je is (ziekenhuisbezoek klinkt altijd eng).Maar Lissabon doet veel goed. Wat een leuke stad, hè?
  Fijn weekend, Esther

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Esther. Een ziekenhuisopname is nooit fijn, maar aan de andere kant hoef je thuis even niks te doen :-). Lissabon is een prachtige stad, de oude binnenstad met de historische gebouwen is mooi om naar te kijken. En het weer was er alvast beter dan hier :-)
   Fijn weekend! Cindy

   Verwijderen
 2. Ik ben ook een kaarsjesmadam :-) Hopelijk ben je weer helemaal oké en fijn zo even op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen