zaterdag 11 mei 2013

BAMBOOZLED...

Na lang wachten is eindelijk ons terras aangelegd. Nu kan het aankleden van ons stadstuintje beginnen, om er een heerlijke oase van rust van te maken in een toch wel drukke stadsomgeving.

Veel inspiratie en ideetjes, hoe voeg je dat samen tot een geheel? Een tuinarchitect ben ik niet maar aan creativiteit geen gebrek, denk ik zelf toch? :-)

De eerste stap is het wegwerken van de lelijke scheidingsmuur die opgetrokken werd uit een overschot van bakstenen en snelbouwstenen. Geen pareltje om naar te kijken...

Vandaag dus naar een Bamboekwekerij gereden en daar enkele jonge BAMBOE plantjes aangeschaft. De nodige potgrond aangekocht. Met een schepke, een harkje en schattige hippe tuinhandschoenen (what else?) ga ik morgen in de aanval!Alles zal hoogstwaarschijnlijk gebeuren onder het goedkeurend oog van onze poezen :-)
En dan is het 2 jaar wachten tot de volledige muur verdwenen is achter een strook rustgevende en minimalistische bamboe...

Meet our lazy cat Gucci!
And Smirnoff, threeclimber and curious cat

Xo Cindy

2 opmerkingen:

 1. Oh jullie hebben de plantjes al ! amai dat gaat weer een stukje aangekleder lijken morgen, het begint nu echt vorm te krijgen hé , spannend !

  En wat hebt gij gedaan om die foto van Gucci buiten te kunnen trekken :-)
  Gij hebt die daar snel neer gezet hé :-)
  Oh en Smirnoff gaat dat zand heerlijk vinden, de deugeniete poes :-)

  Knuffel,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke Foto's van de poesjes! En ben benieuwd naar het resultaat van de plantjes!

  BeantwoordenVerwijderen